За нас

Професионално отношение и грижа за Вашия бизнес!

За нас

Кои сме ние?

Счетоводна къща Global Consulting  е специализирано счетоводно предприятие, имащо амбиции за утвърждаване като еталон за лоялност и професионализъм в бранша.

Счетоводна къща Global Consulting предлага счетоводни услуги в гр. София, съчетани с компетентни и надеждни консултации от специалисти с над 30 годишен опит. Счетоводната къща предлага обслужване на физически и юридически лица (ЕТ, ЕООД, ООД, АД, СД и др.).

Приоритетите на счетоводна къща Global Consulting са насочени към постигане на дългосрочни лоялни бизнес взаимоотношения, които благоприятстват за успеха на вашия бизнес, като дават реална и точна информация на ръководството за състоянието на фирмените финанси, с което подпомага и облекчава вземането на управленски решения. Предлаганите счетоводни услуги са за всеки тип бизнес.

 

Избирайки счетоводна къща Global Consulting за ваш партньор в сферата на счетоводни услуги и данъчните консултации, Вие ставате наш приоритет и осигурявате професионално счетоводно обслужване за Вашия бизнес. Ангажирали сме се да имаме личен подход и да оказваме лично внимание към всеки клиент.

Вземането на правилни управленски решения се основава на база анализ на финансовото състояние в едно дружество. За това може да се погрижи счетоводна къща Global Consulting

 

 1. В Счетоводна къща Global Consulting ние отделяме време да разберем Вашия бизнес и Вашите изисквания, преди да Ви предложим подходяща форма за обслужване.
 2. Ние вярваме в личния контакт, в дълготрайните връзки и индивидуалното отношение към всеки клиент.детски дървени играчки
 3. Наша цел е да направим Вашия бизнес по-печеливш и успешен, защото ние вярваме, че Вашият просперитет е свързан с нашия.
 4. В работата си използваме съвременни комуникационни технологии, адекватни на условията и нуждите на заобикалящата ни среда.

Защо да ни се доверите?

Сред най-големите предимства на счетоводна къща Global Consulting  е нашата персонална и безплатна консултация, която има за цел да ви даде прагматични, ясни и съобразени с актуалното законодателство решения. Решения, които вероятно няма да получите в 99% от нашите конкуренти, защото ние искаме заедно с вас да растем, да се развиваме, да ставаме все по-големи.

Ние ще открием за вас краткия път към сложни и същевременно прости решения, които ще ви дадат преднина, защото знаем, че:

 • Парите не спят;
 • Бизнесът няма почивен ден;
 • Животът няма бутон за пауза.

Нашите цели

Професионализъм

Екипът ни е високо образован и с опит в областта. Притежаваме висока степен на умения, приложими в дейността ни.

Коректност

Множеството от клиенти, които са ни се доверили, са знак за нашата коректност и лоялност.

Креативност

Генерираме идеи, прилагаме стратегии и изполваме разнообразни инструменти, за да постигнем удовлетвореност на всеки клиент.

Гъвкавост

Изцяло насочени към постигане на нуждите на клиента и успяващи да постигнем желаното чрез стратегии и подходи.

КЛИЕНТИ

Нашите клиенти са

наши партньори и приятели

услуги

Основните услуги на нашата счетоводна къща

 • Регистрация на фирма – процедурата може да се извърши онлайн или на място.
 • Регистрация по ЗДДС – процедурата се извършва изцяло онлайн, а от вас се изисква само да ни направите пълномощно. Тази услуга няма държавни такси. А регистрацията е готова до 14 дни.
 • Счетоводни услуги и ТРЗ
 • Неограничени консултации
 • Онлайн банкиране
 • Съдействие при проверка от институциите

Нашите счетоводни услуги ще ви позволят да се съсредоточите  в управлението на вашия бизнес, оставяйки административната тежест на нас.

Независимо дали сте утвърден лидер на пазара, дали притежавате малък семеен бизнес, или все още се колебаете дали да започнете дейност, в нашата счетоводна къща ще получите индивидуален подход и коректно отношение.

Наш приоритет е контактите с клиентите ни да се осъществяват лично чрез срещи. По време на една среща може да възникнат непредвидени въпроси и казуси, а също и да се вземат по-практични решения за вашия бизнес.

Но на практика за всички бизнес партньори, които не разполагат с време, за да дойдат при нас и да подписват, подпечатват или взимат документи, които да представят пред институциите, предлагаме счетоводно обслужване online.

услуги

Ние предлагаме следните счетоводни услуги

 • Организация на счетоводното отчитане съгласно приложимите стандарти;
 • Текуща обработка на първични документи и водене на регистри;
 • Калкулиране на себестойност и отчитане на складово стопанство;
 • Отчитане на дълготрайни материални и нематериални активи;
 • Изготвяне на базови и допълнителни справки за нуждите на мениджмънта;
 • Неограничен брой консултации и достъп до финансовото ви състояние по всяко време, изготвяне и подаване на ДДС декларации, въстановяване на ДДС;
 • Изготвяне и подаване на всички необходими документи, свързани с дейността ви, в НАП, НОИ, НСИ, Търговски регистър и други институции;
 • Данъчна защита и данъчно представителство;
 • Годишно счетоводно приключване;
 • Интрастат декларации – изготвяне и подаване.

услуги

Пълни ТРЗ /payroll/ услуги

 • Изготвяне, поддръжка и актуализация на трудови досиета;
 • Изготвяне на ведомости за заплати за всички видове осигурени лица;
 • Изготвяне на трудови и граждански договори, споразумения, молби, заповеди, служебни бележки;
 • Попълване на платежни нареждания за плащане на дължимите суми към бюджета;

 

 • Подаване на уведомления по Кодекса за труда, данъчни и осигурителни декларации, болнични листове и други, необходими по закон документи – за вас и вашите служители;

Приоритети

 1. Изграждане на безупречна организация на счетоводната отчетност, която да сведе до минимум риска от грешки.
 2. Да осигурим сигурност и спокойствие на клиентите, за да могат уверено да насочат усилията си върху развитието на бизнеса.
 3. Да предоставяме своевременна счетоводна и финансова информация, която да помага ръководството да взема правилните управленски решения.

Нашето мото е постоянно усъвършенстване на ефективността на работа ни, непрекъснато повишаване квалификацията на счетоводните специалисти, коректност и креативност. Полагане на усилие за високата му мотивация, внедряване на висококачествен счетоводен софтуер.

Доброто познаване на нормативната уредба – данъчно и осигурително законодателство е задължително условие в нашата компания и това постигаме чрез непрекъснато обучение и допълнителни квалификации.

Работим в тясно сътрудничество с доказани юристи и одитори за по-пълното счетоводно и правно обслужване.

Принципи

Доброто познаване на нормативната уредба – данъчно и осигурително законодателство е задължително условие в нашата компания и това постигаме чрез непрекъснато обучение и допълнителни квалификации.

Работим в тясно сътрудничество с доказани юристи и одитори за по-пълното счетоводно и правно обслужване.

Ние сме отдадени за Вашия успех!

26 години професионален опит

  elitsa.mladenova@elconsultbg.com

  (+359) 898 53 70 65

  Гр. София, жк. „Надежда“, блок 321, вход „Б“, партер

  Направете запитване

   Свържете се с нас!